MTB-TRÆNINGSPROGRAM 

8 ugers interval + køreteknisk træningsprogram, udarbejdet af Alexander Bøttkjær, en af Mountainbike Akademiets kompetente instruktører, uddannet lærer og kandidat i idræt på københavns universitet.


Følger du programmets opbygning, forbedrer træningen din fysik; udholdendhed & accelleration samt din køreteknik løftes til et højere niveau. Køreteknikken er et miks af nedskrevne fokuspunkter samt YouTube-videoer leveret af Mads Weidemann.


Med tre træninger om ugen har du programlagt to dage med interval og én dag med køreteknik. Træningsdagene bestemmer du selv. Men det er en god ide at give kroppen en hviledag i mellem hver træning.

Programmet starter med 'puls arbejds zoner' i den lette ende. Og som ugerne går - og i takt med din fysiske og køretekniske form forbedres, 'arbejder' du i højere zoner i længere tid.


Efter de 8 uger tager du en uges pause, og starter forfra blot på et højere køreteknisk og fysisk niveau... Det er både smart og nemt, og gør programmet nyttig for altid.


Programmet er designet til dig, som udøver mountainbike uanset kategori.

Programmet kan bruges uanset formkurve. Ved programmets start tester og finder du din nuværende form/niveau.


 Pris:

 600,-           Bestilling 

Send kr. 600,- til Mountainbike Akademiets mobilepay-nummer. 6o785o85 med koden MTBT samt e-mailadressen hvortil programmet sendes.


Indenfor 2 timer modtager du programmet, og du er klar til træning!

* Programmet sendes kryteret, så kun dine enheder forbundet til  e-mailadressen kan læse det.
**
Inden du bestiller og betaler, læser du herom handelsbetingelserne.